Tervetuloa syyskokoukseen ja hallitukseen

12.10.2024

Puheenjohtajan tervehdys

Tervetuloa syyskokoukseen ja hallitukseen

 

Hyvä ekonomi!

Toivon, että Sinulla on ollut mukava alkusyksy ja voit katsoa myös tulevia kuukausia valoisin mielin. Vaikka viime päivien ja viikkojen uutiset Keski-Suomen teollisuuden muutoksista ja julkisyhteisöjen taloudesta ovatkin todella ikäviä, selvää on, että ekonomien talous-, strategia- ja johtamisosaamista tarvitaan – ehkä varsinkin tällaisina aikoina.

Keski-Suomen Ekonomit ry:n syksy on täydessä vauhdissa. Ohjelmassa on ollut yritysvierailu Taitopilvi Oy:ssä ja osallistuminen yliopiston uusien opiskelijoiden tapahtumiin. Lähiviikkoina tulossa on mm. boulderoinnin kokeilua, Bosslady-musikaali, värianalyysiä ja myös yhdistyksen syyskokous.

KSE:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 21.11.2024 klo 17.00 Jyväskylässä. Tarkempi paikka ja oheisohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat, kuten vuoden 2025 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle.

Olet lämpimästi tervetullut syyskokoukseen ja ehdolle hallitustehtäviin! Erityisesti tapahtumien järjestäminen ja viestintä kaipaavat uusia tekijöitä. Myös kaikenlaiset uudet ajatukset yhdistyksen ja toiminnan kehittämiseksi keväällä uudistetun strategian pohjalta ovat hyvin tervetulleita.

Kerron mielelläni lisätietoja hallitustyöstä. Voit myös ilmaista kiinnostuksesi hallituksen jäsenyyttä kohtaan ennakolta sähköpostitse tai puhelimitse. Voit halutessasi kertoa hieman, mistä vastuualueesta olisit kiinnostunut tai millaisia asioita haluaisit hallituksessa tehdä ja järjestää.

Mukavaa syksyä ja tapaamisiin!

Ystävällisin terveisin

 

Aleksi Heikkilä

Puheenjohtaja

Keski-Suomen Ekonomit ry

Puh. 044 555 3838

aleksi.heikkila@keskisuomenekonomit.fi

Puheenjohtaja vanhan rautatievaunun edessä