Kokkausta sadonkorjuuteemalla
2.9.2018
Marttalassa Yliopistonkadulla oli tiistaina tohinaa, kun kauden raaka-aineet muotoutuivat osaavan ekonomiporukan käsissä monipuoliseksi kokonaisuudeksi syksyisiä makuja.
Pääsimme nauttimaan vuohenjuustolla höystettyä porsaan fileetä useiden kasvisvaihtoehtojen, kuten kasvis-kanttarellipihvien kera. Muita kauden makuja lautaselle löytyi esimerkiksi puolukasta, maa-artisokasta sekä punajuuren ja tumman suklaan suussa sulavasta yhdistelmästä.
Kotiinviemisiksi osallistujien mukaan lähti Marttojen syksyinen reseptivihko. Erityiskiitos onnistuneesta illasta Keski-Suomen Marttojen kotitalousasinatuntija Liisa Hämäläiselle!
Kuva ja teksti,
Juho Ranta-Ylitalo /Kylteri